Exec-Program-Wait: plaintext:

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Exec-Program-Wait: plaintext:

Americatel Centroamerica
Hi, i have two servers with diferent versions of
freeradius, one with 0.9 and another with 1.0.1.
I have an Exec-Program-Wait perl script configured to
add some attributes to the reply, all is working
flawlessly on the 0.9, but the same script doesnt work
on the 1.0 server, the output items of the script dont
appear on the reply items, this is the debug output on
the server with 1.0

radius_xlat:  '/root/get_credit_time.pl'
Exec-Program: /root/get_credit_time.pl
Exec-Program output: h323-credit-time =
"h323-credit-time=1125" h323-return-code =
"h323-return-code=0"
Exec-Program-Wait: plaintext: h323-credit-time =
"h323-credit-time=1125" h323-return-code =
"h323-return-code=0"
Exec-Program: returned: 0
Login OK: [3212244132] (from client private-network
port 0 cli 50322660124)
Sending Access-Accept of id 179 to
192.168.10.112:21679
        h323-credit-amount = "h323-credit-amount=3.00"
        h323-prompt-id = "h323-prompt-id=1350"
Finished request 13


Look at the Exec-Program-Wait: plaintext:???

on the other server (with 0.9) the reply is as
expected:

Sending Access-Accept of id 179 to
192.168.10.112:21679
        h323-credit-amount = "h323-credit-amount=3.00"
        h323-prompt-id = "h323-prompt-id=1350"
    h323-credit-time = "h323-credit-time=1125"
    h323-return-code = "h323-return-code=0"
Finished request 13


what is the configuration problem?

thanks



               
____________________________________________________
Yahoo! Sports
Rekindle the Rivalries. Sign up for Fantasy Football
http://football.fantasysports.yahoo.com
-
List info/subscribe/unsubscribe? See http://www.freeradius.org/list/users.html
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Exec-Program-Wait: plaintext:

Alan DeKok
Americatel Centroamerica <[hidden email]> wrote:
> Hi, i have two servers with diferent versions of
> freeradius, one with 0.9 and another with 1.0.1.
> I have an Exec-Program-Wait perl script configured to
> add some attributes to the reply, all is working
> flawlessly on the 0.9, but the same script doesnt work
> on the 1.0 server, the output items of the script dont
> appear on the reply items, this is the debug output on
> the server with 1.0

  Put commas after the attribute values, like in the "users" file.

  Alan DeKok.
-
List info/subscribe/unsubscribe? See http://www.freeradius.org/list/users.html
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Exec-Program-Wait: plaintext:

Americatel Centroamerica


--- Alan DeKok <[hidden email]> wrote:

>   Put commas after the attribute values, like in the
> "users" file.
>
>   Alan DeKok.
That did the trick, thanks Alan


               
____________________________________________________
Yahoo! Sports
Rekindle the Rivalries. Sign up for Fantasy Football
http://football.fantasysports.yahoo.com
-
List info/subscribe/unsubscribe? See http://www.freeradius.org/list/users.html